BREEZE SPRAY – Antibakterijski deodorant

Aktualno

BREEZE SPRAY – Antibakterijski deodorant

9,99 

Ustavite neprijeten vonj !

 

Neutralizator vonjav za oblačila in obutev. Izredno učinkovito odstrani neprijetne vonjave iz oblačil, plaščev, preznojenih kap, športnih torb in čevljev. Primeren tudi za nevtralizacijo dima, vonjav kuhinje in doma. To je več kot le deodorant za čevlje ! Preprečuje nastajanje neprijetnih vonjav z aktivno sestavino, ki se poveže z molekulami, ki vonj povzročajo. Vaše stvari bodo osvežene v samo 30 sekundah !

Primeren za vse materiale.

Vsebina 125 ml

  • Opis
  • Mnenja (0)
  • Deklaracija
  • Varnostni list

Opis

BREEZE SPRAY – Fresh up your style

Ustavite neprijeten vonj !

Vonj svežine za prepoteno in osvežitve potrebno obutev, oblačila, plašče, kape, športne torbe. Prav tako deluje kot nevtralizator dima in neprijetnih vonjav po kuhinji in domu.

To je več kot le deodorant za obutev ! Neprijetne vonjave, ki nastanejo, preprečuje z inovativno aktivno sestavino, ki se poveže z molekulami, ki povzročajo vonj.

Vaše stvari bodo osvežene v samo 30 sekundah !

Primeren za vse materiale. Lahko ga uporabljate obrnjenega navzdol.

Uporaba: Enostavno pršenje bo pustilo svež in prijeten vonj v samo 30 sekundah !

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “BREEZE SPRAY – Antibakterijski deodorant”

COLLONIL BREEZE SPRAY 125 ML

Proizvajalec/dobavitelj: Collonil-Salzenbrodt GmbH & Co KG, Berlin, Nemčija

NAMEN: Neutralizator vonjav za oblačila in obutev. Izredno učinkovito odstrani neprijetne vonjave iz oblačil, plaščev, preznojenih kap, športnih torb in čevljev. Primeren tudi za nevtralizacijo dima, vonjav kuhinje in doma. To je več kot le deodorant za čevlje ! Preprečuje nastajanje neprijetnih vonjav z aktivno sestavino, ki se poveže z molekulami, ki vonj povzročajo.

Vaše stvari bodo osvežene v samo 30 sekundah !

UPORABA: Enostavno ga popršite in pustite, da se posuši. Lahko ga uporabljate obrnjenega navzdol.

OPOZORILO: Nevarno. Zelo lahko vnetljiv aerosol. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Povzroča hudo draženje oči. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti izven dosega otrok. Hraniti ločeno od vročine/ isker/odprtega ognja/vročih površin in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Pri stiku z očmi: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 °C/122 °F.

UVOZNIK: NOVA& CO d.o.o., Predilniška cesta 16, 4290 Tržič

Tel: 04/5925-900; e-mail: info@ nega-obutve.com

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.