VARIO SPRAY – Zaščitni sprej za torbice

VARIO SPRAY – Zaščitni sprej za torbice

10,99 

Sprej za impregnacijo in nego vseh vrst usnja, sintetike, krzna, stretch ter kombinacije materialov. Material zaščiti pred umazanijo in vlago. Neguje in osveži barve.

Idealen za negovanje in zaščito ženskih torbic.

Vsebina 200 ml

Kategoriji: , Oznake: , , , ,
  • Opis
  • Mnenja (0)
  • Deklaracija
  • Varnostni list

Opis

VARIO SPRAY COLLONIL

Posebej primeren za nego in zaščito obutve in oblačil izdelanih iz kombinacij različnih materialov. Pred uporabo pretresite. Čisto obutev popršite z razdalje cca. 20 cm in pustite, da se posuši. Po potrebi skrtačite.

Kako poskrbeti za nego vaše torbice

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “VARIO SPRAY – Zaščitni sprej za torbice”

COLLONIL VARIO CLASSIC SPRAY 2OO ML

Proizvajalec/dobavitelj: Collonil-Salzenbrodt GmbH & Co KG, Berlin, Nemčija

NAMEN: Sprej za impregnacijo in nego vseh vrst usnja, sintetike, krzna, stretch ter vseh kombinacij materialov. Ščiti pred prodiranjem umazanije in vlage. Neguje in osveži barve.

Idealen za negovanje in zaščito ženskih torbic.

 UPORABA: Pred uporabo dozo pretresite. Čisto in suho površino enakomerno popršite z  razdalje 20 cm in pustite, da se posuši. Redna uporaba optimira zaščitni učinek ter osvežitev barv.

OPOZORILO: Nevarno. Zelo lahko vnetljiv aerosol. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Povzroča draženje kože. Lahko povzroči zaspanost ali omotico. Strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti izven dosega otrok. Pred uporabo preberite etiketo. Hraniti ločeno od vročine/ isker/odprtega ognja/vročih površin in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Posebno zdravljenje (glejte na tej etiketi). Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 °C/122 °F. Vsebino/vsebnik odstranite v skladu z lokalnimi/regionalnimi/ narodnimi/mednarodnimi predpisi.

UVOZNIK: NOVA& CO d.o.o., Predilniška cesta 16, 4290 Tržič

Tel: 04/5925-900; e-mail: info@nega-obutve.com

nop_pdf_downlaod

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.