LACK MOUSSE – Pena za visok sijaj

LACK MOUSSE – Pena za visok sijaj

10,99 

Pena v spreju skrbi za nego, zaščito in visok sijaj lak usnja. Vzdržuje sijaj in elastičnost in je primerna tudi za kombinirano lak in gladko usnje. Primerna za obutev, torbice in oblačila.

Vsebina 200 ml

Kategoriji: , Oznake: , , , , , , , ,
  • Opis
  • Mnenja (0)
  • Deklaracija
  • Varnostni list

Opis

LACK MOUSSE

Pena za nego, zaščito in visok sijaj lak usnja. Primerna tudi za kombinacije lak in gladkega usnja.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “LACK MOUSSE – Pena za visok sijaj”

COLLONIL LACK MOUSSE 200 ML

 Proizvajalec/dobavitelj: Collonil-Salzenbrodt GmbH & Co KG, Berlin, Nemčija

NAMEN: Pena v spreju skrbi za nego, zaščito in visok sijaj lak usnja. Vzdržuje sijaj in elastičnost in je primerna tudi za kombinirano lak in gladko usnje. Primerna za obutev, torbice in oblačila.

UPORABA: Pred uporabo dozo pretresite. Peno enakomerno nanesite na čisto in suho obutev s pomočjo krpe in spolirajte do visokega sijaja.

OPOZORILO: Nevarno. Zelo lahko vnetljiv aerosol. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti izven dosega otrok. Pred uporabo preberite etiketo. Hraniti ločeno od vročine/ isker/odprtega ognja/vročih površin in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 °C/122 °F.

UVOZNIK: NOVA& CO d.o.o., Predilniška cesta 16, 4290 Tržič

Tel: 04/5925-900; e-mail: info@nega-obutve.com

 

nop_pdf_downlaod

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.