Collonil

Collonil je sinonim za visoko kvalitetno nego obutve in oblačil iz usnja in tekstila, pohištva iz usnja, torbic, kovčkov ter druge usnjene galanterije.

Ljudje že več kot 100 let zaupajo Collonil-u, ko gre za nego ubutve in usnja. Pri tem se zanašajo na visoko kvaliteto in zanesljivost naših izdelkov. Collonil ostaja zvest tej tradiciji – da z uporabo inovacij nenehno izpolnjujemo zahteve svojih kupcev.  Z vidika trajnostnega razvoja naših izdelkov želimo izpolniti tudi standard varovanja okolja. Izdelki odražajo duh časa in povpraševanje trga.

Naše stranke se lahko zanesejo na učinkovitost in kvaliteto COLLONIL proizvodov. COLLONIL združuje maksimalno učinkovitost za najbolj optimalno trajnost okolja.

Zaradi tega smo odgovorni za stalni nadaljnji razvoj naših izdelkov in nenehno optimizacijo njihovega učinka ter okoljsko trajnost v skladu z najnovejšo tehnologijo. Naš cilj je razviti izdelke za nego z  najnižje možnim deležem okolju škodljivih snovi.

Collonil zdaj predstavlja svetovno blagovno znamko in je uspešen v 93 državah po vsem svetu.


Predstavitev podjetja COLLONIL

Collonil je že od leta 1909 svetovni proizvajalec premium izdelkov za nego usnja. Desetletja trajajoče raziskave in razvoj izdelkov, sodelovanje s proizvajalci usnja in pozornost na tržne trende ločijo COLLONIL od konkurence.

Collonil kupci vedo, da  “Made in Germany” pomeni zavezanost k zagotavljanju najboljše  nege na svetu za vaše čevlje, torbice in druge dragocene usnjene izdelke.

Za nas je zelo pomembno, da dobite primerna priporočila ali osebni komentar o negi vaše obutve. Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo ustregli. Naše prioritete so predvsem kakovost, inovativnost in pomoč potrošniku. Dejstvo je, da je dober odnos med kupcem in prodajalcem za katerega si prizadevamo, prednost pri optimizaciji naših izdelkov. Tako dobimo vpogled v želje in potrebe potrošnikov in jih lahko upoštevamo že v fazi razvoja izdelka.

Podjetje Collonil ima sedež in proizvodnjo vseh izdelkov v Nemčiji v Berlinu. Velike investicije namenjajo predvsem avtomatizaciji proizvodnje in okolju prijazni proizvodnji tehnologiji. Pri razvoju novih izdelkov upoštevajo predvsem modne trende in materiale. Poleg tehnološkega potenciala je njihova prednost v vse večji prepoznavnosti znamke širom sveta. Njihov cilj je postati vodilna znamka na področju nege usnja in obutve na svetu.  Pri tem si pomagajo z inovativnim pristopom, izobraževanjem in močno reklamno podporo.

Collonil izdelki so razvrščeni v kategorije po namenu uporabe:

 • Classic

  ponuja široko in raznoliko paleto izdelkov in zagotavlja lepo in urejeno obutev.

 • Carbon

  vključuje izdelke za zaščito, čiščenje in nego superg, saj vsebuje vse naše strokovno znanje in izkušnje na področju nege usnja in tekstila.

 • Sneaker

  popolna zaščita, čiščenje in nega za superge poskrbi da bodo vaše superge kot nove.

 • Bleu

  združuje visokokvalitetne higienske izdelke za različne potrebe po dezinfekciji rok, površin in tekstila.

 • Nano

  tehnologija omogoča visoko učinkovito zaščito usnja proti vodi in umazaniji.

 • Active – Šport

  za zaščito in nego športne opreme.

 • 1909 Premium

  luksuzna, intenzivna in visokokvalitetna nega usnja.

 • Car Care

  vključuje izdelke za vzdrževanje avtomobilov, ladij in vašega doma.

 • Organic - Bio

  je najnovejša linija izdelkov, ki ne vsebujejo kemičnih sestavin. Okolju in materialu prijazna.

 • Pripomočki

  za profesionalno nego usnjene obutve in oblačil: vezalke, žlice, krtače, radirke…

 • Vložki za obutev

  kompleten program za udobno počutje v vaši obutvi.

Collonil Linije predstavljajo zaokroženo celoto, v kateri se najde izdelek prav za vsako obutev, material ali namen uporabe.


ZGODOVINA COLLONIL

Zgodovina podjetja Collonil se začne v letu 1909 ko Karl Esslen in brata Paul in Walter Salzenbrodt napolnijo olje za usnje iz sodov v steklenice za Švedskega proizvajalca olja. Splošni oddelek se kmalu sprevrže v samostojno delovanje, ki po ustanovitvi, prodaja sredstva za nego obutve in usnjenih proizvodov pod blagovno znamko COLLONIL. Po prvi svetovni vojni podjetje ponovno vzpostavijo in od takrat naprej razvija izdelke za nego in sijaj obutve.

collonil-1921
collonil_1950
collonil-outdoor-biwax-tube-75ml
nega_usnjene_obutve_
nanocream-collonil
Collonil_1909
organic-protect-care
mag_grundsteinlegung_collonil
collonil-carbonpro-spray

COLLONIL CARBON PRO

collonil-made-in-germany
Collonil_Carbon_Lab
Collonil_Sustainability_Seal
Collonil 111 obletnica
collonil_bleu_znamka
Colloni_No_animal_testing
Boom_Collonil_sign

COLLONIL PIŠE ZGODOVINO

Usnje – že tisoče let ščiti ljudi pred vetrom, umazanijo in vremenom. In že tisoče let ga ljudje poizkušajo narediti bolj odpornega na vodo in trpežnega. Od ustanovitve podjetja leta 1909, Collonil trdo dela, da zagotovi še več nege in zaščite. Posledica tega je razvoj vedno novih proizvodov, ki so vedno korak pred konkurenco. Ta video vsebuje kratek pregled podjetja Collonil skozi zgodovino inovativne nege obutve.


Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.