Aktualno

CARBON PRO SPRAY

13,50 

Visoko zmogljiva zaščita za vse materiale.  Inovativna high-tech impregnacija z dolgotrajnim učinkom proti mokroti in umazaniji.  Ščiti proti globoki umazaniji, madežem in vlagi. Ohrani zračnost funkcionalnih membran (high-tech materiali kot je Gore-tex, Sympa-tex, Soft shell).

Primeren za zaščito obutve in oblačil (usnjene jakne, smučarska in planinska oblačila, jakne za motoriste, druga športna oprema) torbic, šotorov, nahrbtnikov ipd.

Prvi impregnacijski sprej na svetu, ki temelji na sodobni tehnologiji ogljika.

Vsebina 400 ml

  • Opis
  • Mnenja (0)
  • Deklaracija
  • Varnostni list

Opis

CARBON PRO SPRAY

Revolucionarna tehnologija na osnovi ogljika, ki se uporablja prvič po vsem svetu pri zaščiti obutve. Izjemno vzdržljiva zaščita pred umazanijo in mokroto. Optimalna zanesljivost zaščite za vse materiale (gladko in hrapavo usnje, tekstil, high-tech materiali kot je Gore-tex, Sympa-tex, Soft shell). Visoko učinkovita formula. Zaščita, ki deluje kot pršilo na membrano, ohrani njeno zračnost. Visoko priporočljiv za zaščito High-Tech funkcionalnih membran. Lahko se kombinira z vsemi izdelki za nego Collonil. Redna uporaba ohranja nov videz vaše obutve in oblačil.

Nasveti o zaščiti nove obutve

Jesen/zima: zaščita proti mokroto, umazanijo in madežem od snega, soli in vode.

Pomlad/poletje: Optimalno sredstvo proti globoki umazaniji. Poskrbi za kasnejše lažje čiščenje.

Novi obutvi in drugim artiklom zagotovimo osnovno impregnacijsko zaščito z enim nanosom pred prvo uporabo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “CARBON PRO SPRAY”

COLLONIL CARBON PRO SPRAY 300 ML

Proizvajalec/dobavitelj: Collonil-Salzenbrodt GmbH & Co KG, Berlin, Nemčija

NAMEN: Ekstremno visoko učinkovita in dolgotrajna  zaščita pred mokroto in umazanijo za vse materiale (gladko in hrapavo usnje, tekstil, high-tech materiali kot je Gore-tex, Sympa-tex, Soft shell). Visoko učinkovita zaščitna formula deluje kot pršilo na membrano in ohrani njeno zračnost.  Ščiti proti globoki umazaniji, madežem in vlagi.

Primeren za zaščito obutve in oblačil (usnjene jakne, smučarska in planinska oblačila, jakne za motoriste in druga športna oprema) torbic, šotorov, nahrbtnikov ipd. Visoko priporočljiv za zaščito High-Tech funkcionalnih membran. Prvi impregnacijski sprej na svetu, ki temelji na sodobni tehnologiji ogljika.

UPORABA: Pretresite dozo, popršite z razdalje 30 cm, pustite, da se posuši, potem spolirajte ali skrtačite. Redna uporaba optimira zaščitni učinek.

OPOZORILO: Nevarno. Zelo lahko vnetljiv aerosol. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Povzroča draženje kože. Lahko povzroči zaspanost ali omotico. Strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti izven dosega otrok. Hraniti ločeno od vročine/ isker/odprtega ognja/vročih površin in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/ hlapov/razpršila. Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. Ob slabem počutju pokličite Center za zastrupitve/zdravnika. Če nastopi draženje kože: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 °C/122 °F. Vsebino/vsebnik odstranite v skladu z lokalnimi/regionalnimi/ narodnimi/mednarodnimi predpisi. V prostoru, ki ni dovolj zračen, je možen nastanek eksplozivnih zmesi.

UVOZNIK: NOVA& CO d.o.o., Predilniška cesta 16, 4290 Tržič

Tel: 04/5925-900; e-mail: info@nega-obutve.com

www.nega-obutve.com

 

nop_pdf_downlaod

x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Potrjujem Zavračam Center zasebnosti Nastavitve zasebnosti Preberi več o Piškotkih