CARBON PRO SPRAY – Ekstremna impregnacija za vse materiale

Aktualno

CARBON PRO SPRAY – Ekstremna impregnacija za vse materiale

15,99 

Visoko učinkoviti impregnacijski sprej omogoča hidroizolacijo za vse materiale in zračne membrane kot sta Gore-tex in Sympatex.

Zaščitni sprej ustvari nevidni, zračni in odporni ščit, ki odbija tekočine in madeže.

Primeren za zaščito vseh materialov (gladko in hrapavo usnje, tekstil) ter ohrani zračnost funkcionalnih membran (high-tech materiali kot so Gore-tex, sympatex, Soft shell).

Carbon Pro je zasnovan za obutev in funkcionalne jakne, torbice, nahrbtnike in še veliko več.

Ob redni uporabi sprej znatno podaljša življenjsko dobo izdelka.

Vsebina 400 ml

  • Opis
  • Mnenja (0)
  • Deklaracija
  • Varnostni list

Opis

CARBON PRO SPRAY

Revolucionarna tehnologija na osnovi ogljika, ki se uporablja prvič po vsem svetu pri zaščiti obutve. Izjemno vzdržljiva zaščita pred umazanijo in mokroto. Optimalna zanesljivost zaščite za vse materiale (gladko in hrapavo usnje, tekstil, high-tech materiali kot je Gore-tex, Sympa-tex, Soft shell). Visoko učinkovita formula. Zaščita, ki deluje kot pršilo na membrano, ohrani njeno zračnost. Visoko priporočljiv za zaščito High-Tech funkcionalnih membran. Lahko se kombinira z vsemi izdelki za nego Collonil. Redna uporaba ohranja nov videz vaše obutve in oblačil.

Nasveti o zaščiti nove obutve

Jesen/zima: zaščita proti mokroto, umazanijo in madežem od snega, soli in vode.

Pomlad/poletje: Optimalno sredstvo proti globoki umazaniji. Poskrbi za kasnejše lažje čiščenje.

Novi obutvi in drugim artiklom zagotovimo osnovno impregnacijsko zaščito z enim nanosom pred prvo uporabo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “CARBON PRO SPRAY – Ekstremna impregnacija za vse materiale”

COLLONIL CARBON PRO SPRAY 400 ML

NAMEN: Visoko učinkoviti impregnacijski sprej omogoča hidroizolacijo za vse materiale in zračne membrane kot sta Gore-tex in Sympatex.

Zaščitni sprej ustvari nevidni, zračni in odporni ščit, ki odbija tekočine in madeže.

Primeren za zaščito vseh materialov (gladko in hrapavo usnje, tekstil) ter ohrani zračnost funkcionalnih membran (high-tech materiali kot so Gore-tex, sympatex, Soft shell).

Carbon Pro je zasnovan za obutev in funkcionalne jakne, torbice, nahrbtnike in še veliko več. Ob redni uporabi sprej znatno podaljša življenjsko dobo izdelka.

UPORABA: Pretresite dozo, popršite z razdalje 30 cm in pustite, da se posuši. Čas sušenja 10 minut. Za optimalno zaščito postopek ponovite. Po potrebi spolirajte ali skrtačite. Redna uporaba optimira zaščitni učinek. Zaščito ponovite po 12-15 nošenj.

OPOZORILO: Nevarno. Zelo lahko vnetljiv aerosol. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Povzroča draženje kože. Lahko povzroči zaspanost ali omotico. Strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti izven dosega otrok. Hraniti ločeno od vročine/ isker/odprtega ognja/vročih površin in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/ hlapov/razpršila. Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. Ob slabem počutju pokličite Center za zastrupitve/zdravnika. Če nastopi draženje kože: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 °C/122 °F. Vsebino/vsebnik odstranite v skladu z lokalnimi/regionalnimi/ narodnimi/mednarodnimi predpisi. V prostoru, ki ni dovolj zračen, je možen nastanek eksplozivnih zmesi.

Proizvajalec/dobavitelj: Collonil-Salzenbrodt GmbH & Co KG, Berlin, Nemčija

UVOZNIK: NOVA& CO d.o.o., Predilniška cesta 16, 4290 Tržič

Tel: 04/5925-900; e-mail: info@nega-obutve.com; splet: www.nega-obutve.com

 

 

nop_pdf_downlaod

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.