WATERSTOP SPRAY – Klasična impregnacija

WATERSTOP SPRAY – Klasična impregnacija

10,99 

Sprej za popolno impregnacijo in nego vseh vrst usnja in tekstila (high-tech material). Zagotavlja optimalno zaščito pred vlago in umazanijo. Preprečuje madeže od snega in vode. Gladkim usnjem daje ponovno barvno svežino in lesk, hrapavo usnje pa postane mehko kot žamet.

Vsebina 200 ml

  • Opis
  • Mnenja (0)
  • Deklaracija
  • Varnostni list

Opis

WATERSTOP SPRAY

Impregnacijski sprej za obutev iz gladkega in hrapavega usnja ter high-tech materiale (gore-tex, sympa-tex,softshell) z UV zaščito. Zagotavlja dolgotrajno zaščito pred vodo in umazanijo ter preprečuje nastajanje madežev zaradi snega in vode. Redna uporaba optimira zaščitni učinek.

– Zaščita pred vlago in umazanijo s posebno UV zaščito.

– Primeren za zaščito vseh vrst obutve in športne opreme (nahrbtniki, oblačila).

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “WATERSTOP SPRAY – Klasična impregnacija”

COLLONIL WATERSTOP CLASSIC SPRAY 200 ML

Proizvajalec/dobavitelj: Collonil-Salzenbrodt GmbH & Co KG, Berlin, Nemčija

NAMEN: Sprej za popolno impregnacijo in nego vseh vrst usnja in tekstila (high-tech material). Zagotavlja optimalno zaščito pred vlago in umazanijo. Preprečuje madeže od snega in vode. Gladkim usnjem daje ponovno barvno svežino in lesk, hrapavo usnje pa postane mehko kot žamet.

UPORABA: Pred uporabo dozo pretresite. Čisto in suho obutev enakomerno popršite z  razdalje 20 cm, pustite da se posuši, nato pa gladko usnje spolirajte, hrapavo pa skrtačite. Redna uporaba optimira zaščitni učinek.

OPOZORILO: Nevarno. Zelo lahko vnetljiv aerosol. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Povzroča draženje kože. Lahko povzroči zaspanost ali omotico. Strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti izven dosega otrok. Pred uporabo preberite etiketo. Hraniti ločeno od vročine/ isker/odprtega ognja/vročih površin in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Posebno zdravljenje (glejte na tej etiketi). Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 °C/122 °F. Vsebino/vsebnik odstranite v skladu z lokalnimi/regionalnimi/ narodnimi/mednarodnimi predpisi.

V prostoru, ki ni dovolj zračen, je možen nastanek eksplozivnih zmesi.

UVOZNIK: NOVA& CO d.o.o., Predilniška cesta 16, 4290 Tržič

Tel: 04/5925-900; e-mail: info@nega-obutve.com

nop_pdf_downlaod

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.