STRETCH – pena za raztezanje

Aktualno

STRETCH – pena za raztezanje

7,50 

Posebna pena za raztezanje in mehčanje obutve na mestih, kjer tišči. Uporablja se za vse vrste usnja in ne pušča madežev.

Vsebina 100 ml

  • Opis
  • Mnenja (0)
  • Deklaracija
  • Varnostni list

Opis

STRETCH – pena za raztezanje in mehčanje obutve

Posebna pena za raztezanje in mehčanje obutve na mestih, kjer tišči. Primerna za vse vrste usnja. Ne pušča madežev.

Obutev iz usnja obdelamo znotraj in zunaj obutve(na mestu, kjer tišči). Potem jo obujemo ali nataknemo na napenjalce. Priporočljivo je, da material tudi ročno zmehčamo. Po potrebi postopek ponovimo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “STRETCH – pena za raztezanje”

COLLONIL STRETCH CLASSIC SPRAY 100 ML

Proizvajalec/dobavitelj: Collonil-Salzenbrodt GmbH & Co KG, Berlin, Nemčija

NAMEN: Posebna pena za raztezanje in mehčanje obutve na mestih, kjer tišči. Primerna za vse vrste usnja. Ne pušča madežev.

UPORABA: Pred uporabo dozo pretresite. Čisto in suho obutev popršite znotraj in zunaj obutve(na mestu, kjer tišči) in jo obujte ali nataknite napenjalce. Po potrebi postopek ponovite.

 OPOZORILO: Nevarno. Zelo lahko vnetljiv aerosol. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti izven dosega otrok. Pred uporabo preberite etiketo. Hraniti ločeno od vročine/ isker/odprtega ognja/vročih površin in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 °C/122 °F.

UVOZNIK: NOVA& CO d.o.o., Predilniška cesta 16, 4290 Tržič

Tel: 04/5925-900; e-mail: info@nega-obutve.com

www.nega-obutve.com

nop_pdf_downlaod

x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Potrjujem Zavračam Center zasebnosti Nastavitve zasebnosti Preberi več o Piškotkih