INSIDE FRESH & CLEAN – Higienski sprej

INSIDE FRESH & CLEAN – Higienski sprej

10,99 

Sprej za higiensko svežino v obutvi. Higienski sprej za čiščenje, nego in svežino znotraj obutve. Idealen za športno obutev, superge kot tudi klasično obutev. Poskrbi za higiensko čistočo in občutek svežine. Primeren za vse materiale. Pred uporabo preverite obstojnost barv.

Vsebina 150 ml

  • Opis
  • Mnenja (0)
  • Deklaracija
  • Varnostni list

Opis

INSIDE FRESH & CLEAN

Najpogostejši vzrok za neprijeten vonj v obutvi so vlaga, glivice in bakterije. Inside fresh & clean  učinkovito dezinficira notranjost obutve in odpravi neprijeten vonj. Inside fresh & clean  je priporočljiv za uporabo v športnih centrih, ki nudijo obutev za stranke: bowling, plezalni centri ipd. Osveži in dezinficira z naravnimi sestavinami.

Osvežujoči deodorant za prijetno svežino v vaši obutvi.

Higiensko razpršilo za čiščenje in vzdrževanje notranjosti čevlja. Najbolj primerno za športno obutev, superge in sandale.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “INSIDE FRESH & CLEAN – Higienski sprej”

COLLONIL INSIDE FRESH & CLEAN 150 ML

 Proizvajalec/dobavitelj: Collonil-Salzenbrodt GmbH & Co KG, Berlin, Nemčija

NAMEN: Sprej za higiensko svežino v obutvi. Higienski sprej za čiščenje in nego znotraj obutve. Idealen za športno obutev, superge kot tudi klasično obutev. Poskrbi za higiensko čistočo in občutek svežine. Primeren za vse materiale. Pred uporabo preverite obstojnost barv.

UPORABA: Enostavno ga popršite v obutev, jo obrišete s krpo in pustite, da se posuši.

 OPOZORILO: Nevarno. Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti izven dosega otrok. Pred uporabo preberite etiketo. Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. - Kajenje prepovedano. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. Hraniti na dobro prezračevanem mestu. Hraniti na hladnem. Vsebino/vsebnik odstranite v skladu z lokalnimi/ regionalnimi/narodnimi/mednarodnimi predpisi.

UVOZNIK: NOVA& CO d.o.o., Predilniška cesta 16, 4290 Tržič

Tel: 04/5925-900; e-mail: info@nega-obutve.com

nop_pdf_downlaod

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.