DIRT PROTECTOR SPRAY – High tech blokator umazanije

Aktualno

DIRT PROTECTOR SPRAY – High tech blokator umazanije

15,99 

Inovativna visokotehnološka zaščita proti umazaniji in prahu ustvari zaščitni plašč, ki ščiti pred madeži prahu, peska in druge umazanije. Primeren za vse materiale: gladko in hrapavo usnje ter tekstil. Še posebej primeren za zaščito obutve svetlih barv kot so superge.

Dolgotrajno zaščiti tudi pred mokroto.

Primeren za zaščito vseh vrst obutve, copat in oblačil (usnjene jakne), ženskih torbic, nahrbtnikov ipd. 

Dirt protector sprej je enostaven za uporabo in se hitro suši. Čas sušenja 10 minut. Zaščitni sprej ne vpliva na videz ali obliko. Redna uporaba optimira zaščitni učinek.

Vsebina 400 ml

  • Opis
  • Mnenja (0)
  • Deklaracija
  • Varnostni list

Opis

DIRT PROTECTOR SPRAY

Inovativna visokotehnološka zaščita proti umazaniji in prahu ustvari zaščitni plašč, ki ščiti pred madeži prahu, peska in druge umazanije. Primeren za vse materiale: gladko in hrapavo usnje ter tekstil. Še posebej primeren za zaščito obutve svetlih barv kot so superge. Dolgotrajno zaščiti tudi pred mokroto.

Primeren za zaščito vseh vrst obutve, copat in oblačil (usnjene jakne), ženskih torbic, nahrbtnikov ipd. 

Dirt protector je enostaven za uporabo in se hitro suši. Čas sušenja 10 minut. Za optimalno zaščito postopek 2 x ponovite, v razmaku 10 minut.

Zaščitni sprej ne vpliva na videz ali obliko. Zaščito ponovite po 12-15 nošenj.

Redna uporaba optimira zaščitni učinek.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “DIRT PROTECTOR SPRAY – High tech blokator umazanije”

COLLONIL DIRT PROTECTOR SPRAY 400 ML

NAMEN: Inovativna visokotehnološka zaščita proti umazaniji in prahu ustvari zaščitni plašč, ki ščiti pred madeži prahu, peska in druge umazanije. Primeren za vse materiale: gladko in hrapavo usnje ter tekstil. Še posebej primeren za zaščito obutve svetlih barv kot so superge. Dolgotrajno zaščiti tudi pred mokroto.

Primeren za zaščito vseh vrst obutve, copat in oblačil (usnjene jakne), ženskih torbic, nahrbtnikov ipd.

UPORABA: Enostaven za uporabo in se hitro suši. Pretresite dozo, popršite z razdalje 30 cm in pustite, da se posuši. Čas sušenja 10 minut. Po potrebi spolirajte ali skrtačite. Za optimalno zaščito postopek 2 x ponovite v razmaku 10 minut. Zaščitni sprej ne vpliva na videz ali obliko.  Zaščito ponovite po 12-15 nošenj.Redna uporaba optimira zaščitni učinek.

OPOZORILO: Nevarno. Zelo lahko vnetljiv aerosol. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Povzroča draženje kože. Lahko povzroči zaspanost ali omotico. Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti izven dosega otrok. Hraniti ločeno od vročine/ isker/odprtega ognja/vročih površin in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Preprečiti vdihavanje hlapov/razpršila. Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. Ob slabem počutju pokličite Center za zastrupitve/zdravnika. Če nastopi draženje kože: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 °C/122 °F. Vsebino/vsebnik odstranite v skladu z lokalnimi predpisi.

Proizvajalec/dobavitelj: Collonil-Salzenbrodt GmbH & Co KG, Berlin, Nemčija

UVOZNIK: NOVA& CO d.o.o., Predilniška cesta 16, 4290 Tržič

Tel: 04/5925-900; e-mail: info@nega-obutve.com

nop_pdf_downlaod

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.