BLEU SHOE FRESH – Antibakterijski deodorant

BLEU SHOE FRESH – Antibakterijski deodorant

6,99 

BLEU SHOE FRESH SPRAY

Učinkovito odstrani neprijeten vonj v obutvi in ustvari higiensko svežino.

Vsebuje 50 % Etanola. Pusti prijeten, svež vonj.

Primeren za vse materiale.

Vsebina 100 ml

  • Opis
  • Mnenja (0)
  • Deklaracija
  • Varnostni list

Opis

BLEU SHOE FRESH SPRAY

Učinkovito odstrani neprijeten vonj v obutvi in ustvari higiensko svežino. Vsebuje 50 % Etanola. Pusti prijeten, svež vonj.

Primeren za vse materiale.

Uporaba: Enostaven za uporabo zahvaljujoč sistemu “overhead sprej”. Preprosto ga vstavite v obutev obrnjenega navzdol in popršite. Pustite, da se posuši.

Vsebina 100 ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “BLEU SHOE FRESH – Antibakterijski deodorant”

COLLONIL BLEU SHOE FRESH SPRAY 100 ML

Proizvajalec/dobavitelj: Collonil-Salzenbrodt GmbH & Co KG, Berlin, Nemčija

NAMEN: Učinkovito odstrani neprijeten vonj v obutvi in ustvari higiensko svežino. Vsebuje 50 % Etanola. Pusti prijeten, svež vonj.

UPORABA: Enostaven za uporabo zahvaljujoč sistemu "overhead sprej". Preprosto ga vstavite v obutev obrnjenega navzdol in popršite. Pustite, da se posuši.

OPOZORILO: Nevarno. Zelo lahko vnetljiv aerosol.  Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Povzroča hudo draženje oči. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti izven dosega otrok. Hraniti ločeno od vročine/ isker/odprtega ognja/vročih površin in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Preprečiti sproščanje v okolje. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 °C/122 °F. Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi.

UVOZNIK: NOVA& CO d.o.o., Predilniška cesta 16, 4290 Tržič

Tel: 04/5925-900; e-mail: info@ nega-obutve.com

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.