1909 SUPREME WAX SPRAY

Aktualno

1909 SUPREME WAX SPRAY

13,50 

Visokokvalitetni sprej za nego in impregnacijo obogaten z dragocenimi voski in olji. Ščiti in neguje vsa gladka usnja, tudi maščena in obdelana. Poskrbi za mehko strukturo.

Vsebina 200 ml

  • Opis
  • Mnenja (0)
  • Deklaracija
  • Varnostni list

Opis

1909 SUPREME WAX SPRAY

Visokokvalitetni sprej za nego in impregnacijo obogaten z dragocenimi voski in olji. Ščiti in neguje vsa gladka usnja, tudi maščena in obdelana. Poskrbi za mehko strukturo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “1909 SUPREME WAX SPRAY”

COLLONIL 1909 SUPREME WAX SPRAY 200 ML

Proizvajalec/dobavitelj: Collonil-Salzenbrodt GmbH & Co KG, Berlin, Nemčija

NAMEN: Visokokvalitetni sprej za nego in impregnacijo obogaten z dragocenimi voski in olji. Ščiti in neguje vsa gladka usnja, tudi maščena in obdelana. Poskrbi za mehko strukturo.

UPORABA: Pretresite dozo, popršite z razdalje 30 cm, pustite, da se posuši, potem spolirajte ali skrtačite. Redna uporaba optimira zaščitni učinek.

OPOZORILO: Nevarno. Zelo lahko vnetljiv aerosol. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Povzroča draženje kože. Lahko povzroči zaspanost ali omotico. Strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti izven dosega otrok. Hraniti ločeno od vročine/ isker/odprtega ognja/vročih površin in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/ hlapov/razpršila. Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. Preprečiti sproščanje v okolje. Ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. Če nastopi draženje kože: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 °C/122 °F. Vsebino/vsebnik odstranite v skladu z lokalnimi/regionalnimi/narodnimi/mednarodnimi predpisi.

UVOZNIK: NOVA& CO d.o.o., Predilniška cesta 16, 4290 Tržič

Tel: 04/5925-900; e-mail: info@nega-obutve.com

www.nega-obutve.com

 

nop_pdf_downlaod

x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Potrjujem Zavračam Center zasebnosti Nastavitve zasebnosti Preberi več o Piškotkih