1909 SUPREME PROTECT SPRAY

Aktualno

1909 SUPREME PROTECT SPRAY

13,50 

Visoko kvalitetna impregnacija in nega za gladka in hrapava usnja ter tekstil. Posebne sestavine zagotavljajo optimalno zaščito pred umazanijo, vodo in snegom. Podaljša obstojnost in ohranja lep videz vaše obutve. Primeren za obutev, oblačila ter druge izdelke iz usnja kot so ženske torbice, torbe, kovčki in pohištvo. Redna uporaba optimira zaščitni učinek.

Vsebina 200 ml

  • Opis
  • Mnenja (0)
  • Deklaracija
  • Varnostni list

Opis

1909 SUPREME PROTECT SPRAY

Visoko kvalitetna impregnacija in nega za gladka in hrapava usnja ter tekstil. Posebne sestavine zagotavljajo optimalno zaščito pred umazanijo, vodo in snegom. Podaljša obstojnost in ohranja lep videz vaše obutve. Primeren za obutev, oblačila ter druge izdelke iz usnja kot so ženske torbice, torbe, kovčki in pohištvo.

Več podatkov:
– Ščiti, neguje in osveži barvo.
– Idealen za negovanje in zaščito ženskih torbic.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “1909 SUPREME PROTECT SPRAY”

COLLONIL 1909 SUPREME PROTECT SPRAY 200 ML

Proizvajalec/dobavitelj: Collonil-Salzenbrodt GmbH & Co KG, Berlin, Nemčija

NAMEN: Visoko kvalitetna impregnacija in nega za gladka in hrapava usnja ter tekstil. Posebne sestavine zagotavljajo optimalno zaščito pred umazanijo, vodo in snegom.  Podaljša obstojnost in ohranja lep videz vaše obutve. Primeren za  obutev, oblačila ter druge izdelke iz usnja kot so ženske torbice, torbe, kovčki  in pohištvo.

UPORABA: Pretresite dozo, popršite z razdalje 30 cm, pustite, da se posuši, potem spolirajte ali skrtačite. Redna uporaba optimira zaščitni učinek.

OPOZORILO: Nevarno. Zelo lahko vnetljiv aerosol. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Povzroča draženje kože. Lahko povzroči zaspanost ali omotico. Strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti izven dosega otrok. Hraniti ločeno od vročine/ isker/odprtega ognja/vročih površin in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/ hlapov/razpršila. Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. Ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. Če nastopi draženje kože: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 °C/122 °F. Vsebino/vsebnik odstranite v skladu z lokalnimi predpisi.

UVOZNIK: NOVA& CO d.o.o., Predilniška cesta 16, 4290 Tržič

Tel: 04/5925-900; e-mail: info@nega-obutve.com

www.nega-obutve.com

nop_pdf_downlaod

x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Potrjujem Zavračam Center zasebnosti Nastavitve zasebnosti Preberi več o Piškotkih