SET RAZKUŽIL Obutev in površine

SET RAZKUŽIL Obutev in površine

16,99 

Set vključuje 3 izdelke za razkuževanje BLEU SANITIZER HOME

Visoko učinkovit dezinfekcijski sprej za razkuževanje obutve in površin. Hitro uniči bakterije, kvasovke in Viruse z ovojnico.

Odstrani neprijeten vonj in ga nadomesti s higiensko svežino. Vsebina 100 ml.

  • Opis
  • Mnenja (0)
  • Deklaracija
  • Varnostni list

Opis

Set vključuje 3 izdelke za razkuževanje BLEU SANITIZER HOME

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “SET RAZKUŽIL Obutev in površine”

COLLONIL BLEU SANITIZER HOME SPRAY 100 ML

NAMEN: Visoko učinkovit dezinfekcijski sprej za razkuževanje površin. Hitro uniči bakterije, kvasovke in Viruse z ovojnico.

Odstrani neprijeten vonj in ga nadomesti s higiensko svežino.

Sprej ima uspešno opravljen Test učinkovitosti v NLZOH po EU direktivi EN1276 in EN1650 ter je vpisan v Register Biocidnih proizvodov na trgu RS.

Sestava: 100 g sredstva vsebuje 94 g Etanola, 0,03 g Diclosana, Vodo, Butan-2-on in Parfum

UPORABA: Pretresite dozo in popršite z razdalje 20 cm na površino, ki jo je potrebno razkužiti in pustite, da se posuši. Čas stika vsaj 30 sekund.

Razkužilo je primerno za vse trde površine (odporne na alkohol), obutev, jakne, torbice, kljuke, pipe, mobitele, tipkovnice, podplate obutve, notranjost avta, WC ipd

in ni primerno za površine, ki prihajajo v direkten stik z živili. Ne uporabljati po izteku roka uporabe.

OPOZORILO: NEVARNO. Zelo lahko vnetljiv aerosol. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Povzroča hudo draženje oči. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti izven dosega otrok. Hraniti ločeno od vročine/ isker/odprtega ognja/vročih površin in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Ne vdihavati razpršila. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 °C/122 °F. Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi.

Proizvajalec/dobavitelj: Collonil-Salzenbrodt GmbH & Co KG, Berlin, Nemčija

UVOZNIK: NOVA& CO d.o.o., Predilniška cesta 16, 4290 Tržič

Tel: 04/5925-900; e-mail: info@ nega-obutve.com

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.