SNEAKER INSIDE FRESH & CLEAN – Deodorant

Aktualno

SNEAKER INSIDE FRESH & CLEAN – Deodorant

7,99 

Sprej za čiščenje in osvežitev notranjosti obutve. Posebej priporočljiv za športno obutev, superge in sandale. Odpravi neprijeten vonj in poskrbi za higiensko čistočo in svežino.

Primeren za vse materiale.

Vsebina 150 ml

 

  • Opis
  • Mnenja (0)
  • Deklaracija
  • Varnostni list

Opis

SNEAKER INSIDE FRESH & CLEAN – Osvežujoči deodorant

Sprej za čiščenje in osvežitev notranjosti obutve. Posebej priporočljiv za športno obutev, superge in sandale. Odpravi neprijeten vonj in poskrbi za higiensko čistočo in svežino. Primeren za vse materiale.

Najpogostejši vzrok za neprijeten vonj v obutvi so vlaga, glivice in bakterije. Sneaker inside učinkovito dezinficira notranjost obutve in odpravi neprijeten vonj.

Sneaker inside je priporočljiv za uporabo v športnih centrih, ki nudijo obutev za stranke: bowling, plezalni centri ipd. Osveži in dezinficira z naravnimi sestavinami.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “SNEAKER INSIDE FRESH & CLEAN – Deodorant”

COLLONIL SNEAKER INSIDE FRESH & CLEAN 150 ML

Proizvajalec/dobavitelj: Collonil-Salzenbrodt GmbH & Co KG, Berlin, Nemčija

NAMEN: Sprej za higiensko svežino v obutvi. Higienski sprej za čiščenje in nego znotraj obutve. Idealen za športno obutev, superge kot tudi klasično obutev. Poskrbi za higiensko čistočo in občutek svežine. Najpogostejši vzrok za neprijeten vonj v obutvi so vlaga, glivice in bakterije. Sneaker inside učinkovito dezinficira notranjost obutve in odpravi neprijeten vonj.

Primeren za vse materiale. Pred uporabo preverite obstojnost barv.

UPORABA: Enostavno ga popršite v obutev, jo obrišete s krpo in pustite, da se posuši.

OPOZORILO: Nevarno. Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Povzroča hudo draženje oči. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti izven dosega otrok. Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. Kajenje prepovedano. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. Pri zaužitju: takoj pokličite Center za zastrupitve ali zdravnika. Pri stiku z očmi: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Vsebino/vsebnik odstranite v skladu z lokalnimi predpisi.

UVOZNIK: NOVA& CO d.o.o., Predilniška cesta 16, 4290 Tržič

Tel: 04/5925-900; e-mail: info@ nega-obutve.com

www.nega-obutve.com

nop_pdf_downlaod

x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Potrjujem Zavračam Center zasebnosti Nastavitve zasebnosti Preberi več o Piškotkih